Uutiset
Syksy 2020- päivitämme uutiset FB-ryhmään, liity sinne

 

Tervetuloa mukaan toimintaan - koska vain!

 
Mukaan partiotoimintaan!

Kaipaatko uutta harrastusta? Tervetuloa partioon!

 

Lippukunta ottaa jälleen toimintaan mukaan uusia jäseniä. Partioharrastus aloitetaan usein ensimmäisten kouluvuosien aikana, mutta mukaan voi tulla myös vanhempana. Myös aikuiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan partioharrastuksen pariin.

 

Partioryhmät aloittavat viikottaisen toimintansta loppiaisen jälkeen. Kokouksia on kaikille ikäryhmille. Toimintaa järjestetään Pihlajamäessä, Pihlajistossa ja Jakomäessä.

 


 

 

 
Ensi kesänä ehkä Vantaan leirille?

Lisätietoja myöhemmin

 
Tervetuloa mukaan partiotoimintaan 2011!

 

Lippukunta ottaa mukaan toimintaan uusia jäseniä. Uusien partiolaisten ilmoittautumistilaisuus järjestetään tiistaina 6.9. 2011 klo 18 lippukunnan kololla osoitteessa Kiillekuja 3 (kerhohuoneisto talon päädyssä). Ilmoittautua voi myös sähköpostitse osoitteeseen manta.tapionlinna(ät)gmail.com.

 
Syksyn 2011 kokoukset alkavat jälleen

 

Syksyn ensimmäiset kokoukset pidetään syyskuun alussa viikolla 36. Kaikki vanhat jäsenet saavat kotiin kirjeen tarkemmasta kokousajankohdasta lähiviikkoina. Kokousajat löytyvät myös täältä nettisivuilta ryhmät välilehdeltä.

 

Uusien partiolaisten ilmoittautuminen järjestetään tiistaina 6.9. klo 18 lippukunnan kololla osoitteessa Kiillekuja 3 (talon päädyssä oleva kerhohuoneisto).

 

 

 
«AlkuunEdellinen123SeuraavaLoppuun»

Sivu 1 / 3
 

Tulevia tapahtumia

No current events.

Haku